Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Követték Orbán emberei az uniós biztost – kiakadt
  2015-03-06 20:49:33, péntek
 
  Cigányok figyelték, hogy uszítja-e az ultraliberális uniós biztos a magyarországi cigányokat


2015. március 07. 11:04
Kincses Albin - Hunhír.info


Cseh lap értesülését cáfolta az Országos Roma Önkormányzat. Mint írták, nem az Emmi, hanem az ő képviselőik figyelték a cseh uniós biztost, Vera Jourovát egy civilnek hazudott szervezettel történt nem hivatalos találkozóján. Az ORÖ szerint jelenlétüket az igazolja, hogy a biztos látogatása egy olyan intézményben történt, ahol nagy számban tanítanak "roma" gyermekeket. Egy csehországi ultraliberális européer szellemi lotyónak igazán semmi joga sincs ahhoz, hogy a magyarországi cigánykérdésben bármit is mondjon.

Az Országos Roma Önkormányzat (ORÖ) szerint nem a kormány, hanem az ő képviselőik voltak jelen abban a bagi iskolában, amelyet Vera Jourová igazságügyért, fogyasztóvédelemért és esélyegyenlőségért felelős uniós biztos meglátogatott a múlt héten.

Az önkormányzat ezt az után közölte, hogy a Lidové Noviny című konzervatív cseh napilap pénteki számában arról írt, kellemetlen meglepetést jelentett a biztosnak, hogy múlt heti magyarországi látogatása idején a magyar kormány emberei, meghívása nélkül, akkor is követték, amikor Bag községben nem hivatalos találkozója volt a Bagázs "civil" szervezet tagjaival.

A cseh lap "Jourovát figyelték Orbán emberei" című írásában így idézi a biztost: "szárazon közölték, hogy az Emberi Erőforrások Minisztériumától vannak, és szó nélkül Jourová széke mellé tolták saját székeiket". Jourová megjegyezte: a találkozó tényét a magyar hivatalokkal, még Balog Zoltánnal, az emberi erőforrások miniszterével, Orbán Viktor bizalmasával sem közölte. "Balog emberei mégis megjelentek Bagon" - fűzte hozzá.

Egy csehországi ultraliberális européer szellemi lotyónak aztán igazán nincs ahhoz joga, hogy a magyarországi cigánykérdésben bármit is mondjon. Először is foglalkozzon saját országa cigányaival, másodszor: ne akarjon jogvédő szerepében pöffeszkedni egy olyan valaki, akinek műállamában még mindig érvényben vannak a magyarokat és a németeket származás alapján elítélő, kollektív bűnösnek tartó Benes-féle terrordiktátumok. És főleg ne kezdjen egy szabad és független országban uszító partizánakciókba, mert az nem jár még egy mocskos liberálisnak sem. Vajon Izrael engedné, hogy az EU biztosa mondjuk úgy kutakodna a zsidók által megszállt területeken lévő palesztin iskolákban, hogy nem kérné az izraeli kormány engedélyét? Már a határon azt tennék vele, mit egyes rossz emberek a macskával, és egyből olyan antiszemita lenne, hogy a zsiros állásból mehetne mosogatni.


http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=82493

******


Követték Orbán emberei az uniós biztost - kiakadt

18 hozzászólás propeller.huPropeller ma, 15:16


Kellemetlen meglepetést jelentett Vera Jourová igazságügyért, fogyasztóvédelemért és esélyegyenlőségért felelős uniós biztos számára, hogy múlt heti magyarországi látogatása idején a magyar kormány emberei meghívása nélkül akkor is követték, amikor Bag községben nem hivatalos találkozója volt a Bagázs civil szervezet tagjaival - írja a Lidové Noviny című konzervatív cseh napilap pénteken.

"Szárazon közölték, hogy az emberi erőforrások minisztériumától vannak, és szó nélkül Jourová széke mellé tolták saját székeiket" - festi le a lap "Jourovát figyelték Orbán emberei" című írásában azt a jelenetet, amikor a tárca képviselői a bagi találkozón megjelentek. Jourová megjegyezte: a találkozó tényét a magyar hivatalokkal, még Balog Zoltánnal, az emberi erőforrások miniszterével, Orbán Viktor bizalmasával sem közölte, "Balog emberei mégis megjelentek Bagon".

A biztosnak meggyőződése, hogy "a négy ellenőrt" elsősorban nem az ő személye érdekelte, hanem az, hogy mit mondanak neki a civilek. Ez szerinte megfelel annak a trendnek, hogy az Orbán kormány egyre inkább megszorítja a civil társadalmat, és a külföldről finanszírozott civil szervezeteket Magyarország ellenségeinek tekinti - állítja Jourová. Éppen a magyar kormánynak a civil szervezetekre gyakorolt fokozódó nyomása volt Jourová magyarországi útjának egyik oka - mutat rá az újság.

Jourová Frans Timmermanssal, az Európai Bizottság első alelnökével azért egyezett meg magyarországi munkalátogatásában, hogy a helyszínen tájékozódjék a problémákról. "Brüsszel ugyanis foglalkozni fog azzal, hogy magyar szervek részéről ismételten megsértik az európai szabályokat és elveket" - szögezi le a lap. Brüsszel úgy véli, egyelőre elég figyelni a magyarországi helyzetet, mert az esetleges keményebb fellépés "kontraproduktív is lehet". Ugyanakkor "mérlegelés tárgya az is, nem lenne-e kontraproduktív Európa fennmaradása szempontjából, ha nem tenne semmit" - idézi a lap Jourovát.

http://propeller.hu/nagyvilag/3072158-kiakadt-unios-biztos-mert-kovettek-orban?ut m_source=kard.blog.hu&utm_medium=partner&utm_campaign=K%C3%B6vett%C3%A9k% 20Orb%C3%A1n%20emberei%20az%20uni%C3%B3s%20biztost%20%E2%80%93%20kiakadt
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: terrordiktátumok, minisztériumától, partizánakciókba, kontraproduktív, cigánykérdésben, ultraliberális, finanszírozott, magyarországi, miniszterével, timmermanssal, igazságügyért, ellenségeinek, szervezeteket, szervezetekre, meglátogatott, szempontjából, pöffeszkedni, bizalmasával, önkormányzat, jelenlétüket, szervezettel, foglalkozzon, hivatalokkal, találkozóján, liberálisnak, intézményben, fennmaradása, meggyőződése, magyarország, problémákról, tájékozódjék, konzervatív, képviselőik, kellemetlen, meglepetést, találkozója, ultraliberális uniós, magyarországi cigányokat, cseh uniós, civilnek hazudott, biztos látogatása, olyan intézményben, csehországi ultraliberális, magyarországi cigánykérdésben, bagi iskolában, múlt héten, után közölte, magyar kormány, találkozó tényét, magyar hivatalokkal, emberi erőforrások, olyan valaki, Követték Orbán, Kincses Albin, Országos Roma Önkormányzat, Vera Jourovát, Vera Jourová, Lidové Noviny, Emberi Erőforrások Minisztériumától, Balog Zoltánnal, Orbán Viktor, Vajon Izrael, Jourová Frans Timmermanssal, Európai Bizottság,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Zilahy Lajos gondolata  Facebookon kaptam  A Föld napja  Próbálkozni kell ahhoz,  Jó éjszakát  Gárdonyi Géza - Április végén  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Naplemente  A Mester kezének érintése  Bizonyos kulturális szint nélk...  A világnak égető szüksége van ...  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Esti kép  Facebookon kaptam Mírjam barát...  A lelki élet nem arról szól, ....  Kellemes esti időtöltést  Bella István: Zsoltár  Vannak arcok  802 esztendeje, 1222. április ...  Aki szeret, annak senki sem id...  Muratáj  Szent György napi hiedelmek, s...  Paul David Tripp Április 24  Facebookon kaptam  Ma  Facebookon kaptam  Ahogy emelkedik a rezgés...  Semmit ne higgy el  Kellemes esti időtöltést  Rögtön puha Mézes Krémes  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A lelki élet nem arról szól, ....  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A végzet az  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Próbálkozni kell ahhoz,  Facebookon kaptam  Gábor Dénes gondolata  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Palóc Grand Canyon  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Bizonyos kulturális szint nélk...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Két tekintet van  Semmit ne higgy el  Facebookon kaptam  Önmagaddal nem lehetsz elégede...  Bella István: Zsoltár  A fenyő nem szép fa, (...)  Facebookon kaptam  Rögtön puha Mézes Krémes  Minden szülő a lényével nevel.  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Életművészet  Jó éjszakát  Facebookon kaptam Gizike bar...  Naplemente  A Gömb  A boldogság ült a világvégén  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Gaál Viktor gondolata  képre írva  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Jó éjszakát  Zilahy Lajos gondolata  Beney Zsuzsa - Balatoni elégia  Viharban csak az a fa marad ál...  Facebookon kaptam  Környezetvédelem  Beney Zsuzsa - Balatoni elégia  Facebookon kaptam  A föld szépségéért  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Aki szeret, annak senki sem id...  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
ultraliberális uniós, magyarországi cigányokat, cseh uniós, civilnek hazudott, biztos látogatása, olyan intézményben, csehországi ultraliberális, magyarországi cigánykérdésben, bagi iskolában, múlt héten, után közölte, magyar kormány, találkozó tényét, magyar hivatalokkal, emberi erőforrások, olyan valaki, németeket származás, mocskos liberálisnak, zsidók által, izraeli kormány, zsiros állásból, uniós biztost, tárca képviselői, bagi találkozón, biztosnak meggyőződése, négy ellenőrt, civil társadalmat, külföldről finanszírozott, magyar kormánynak, civil szervezetekre, helyszínen tájékozódjék, európai szabályokat, magyarországi helyzetet, esetleges keményebb, terrordiktátumok, minisztériumától, partizánakciókba, kontraproduktív, cigánykérdésben, ultraliberális, finanszírozott, magyarországi, miniszterével, timmermanssal, igazságügyért, ellenségeinek, szervezeteket, szervezetekre, meglátogatott, szempontjából, pöffeszkedni, bizalmasával, önkormányzat, jelenlétüket, szervezettel, foglalkozzon, hivatalokkal, találkozóján, liberálisnak, intézményben, fennmaradása, meggyőződése, magyarország, problémákról, tájékozódjék, konzervatív, képviselőik, kellemetlen, meglepetést, találkozója, erőforrások, foglalkozni, megjelentek, megjegyezte, megszorítja, társadalmat, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 5712
  • e Hét: 19942
  • e Hónap: 31053
  • e Év: 184549
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.